Hesteracer

Bliv klædt på til sommerens hesteevents

Vi nærmer os den lyse tid, og det er også tiden, hvor vi tager til stævner med vores heste eller deltager som tilskuere i de mange events, der finder sted rundt omkring i landet.

Heste er et af vores foretrukne hobbydyr, og det gælder uanset, om vi taler om en gårdhest, vi rider lidt på til hyggebrug, en islænder, som vi hylder for dens stolte historik helt tilbage til vores oldnordiske fortid, eller om vi har at gøre med fornemme fuldblodsheste, som kræver noget helt specielt af både de ydre forhold og rytteren selv. Vi bruger masser af penge på rideudstyr til hesten, men vi skal også huske at klæde os selv på til begivenhederne.

Møder vi op som publikum, er det vigtigt med noget lækkert og behageligt tøj, som vi føler os godt tilpasse i. Trøjer til en dame kan man for eksempel få i mange flotte udgaver, der både ser smarte ud og kan holde vejret lidt på afstand, hvis det danske sommervejr skulle drille lidt, som det jo har for vane at gøre.

Gør hesteeventen til en fest

Med de rette trøjer til en dame kan man gøre ridestævnerne og andre events til en festlig begivenhed. Trøjer til såvel dame som herre er en vigtig del af en afslappet og flot påklædning til et ridestævne, og måske kan I ligefrem arbejde med et tema inden for påklædningen, så I skiller jer ud og bliver lagt mærke til. Det rette tøj er en vigtig del af det samlede indtryk.

På NA-KD kan I således finde et stort udvalg inden for dame trøjer, sådan at du kan skabe et flot og sammenhængende indtryk, som passer til den event, I skal besøge. Fordyb jer i de mange muligheder og brug stille og roligt den tid, I skal bruge for at finde det rette tøj, hvad enten det er trøjer til en dame eller noget andet, der kan danne en smuk baggrund for jeres deltagelse i sommerens hesteevents.

Hvad med dit eget udstyr?

Hvis du deltager som rytter, skal du naturligvis have styr på dit eget udstyr som rytter, så du kan løse din opgave på hesteryg bedst muligt.

At finde det rette udstyr er ofte en opgave, der fylder meget for rytteren, for det handler både om at have noget tøj og udstyr, der gør det bekvemt at ride hesten under de ofte krævende stævner, og om at have tøj, der er behageligt og opfylder krav til sikkerhed og styrke. Det er ikke uden risiko at ride en hest, især ikke hvis man dyrker dressur eller eksempelvis træner en islandsk hest i dens forskellige gangarter. Derfor er det vigtigt at have det rette tøj og udstyr, så de ydre rammer for at klare sig godt på hesteryggen er i orden.

bard