Hesteracer

Indret din egen hyggestue med hestetema

Er du en af de mange danskere, som elsker heste, og måske endda er så heldig selv at have en hest at ride på, så er vi sikre på, at det fylder rigtig meget i dit liv. Der er omkring 100.000 heste i Danmark, så der er jo en vis chance for, at du er en af de lykkelige ejere.

Måske vil det være en idé, hvis du gør ekstra meget ud af din hesteinteresse og ligefrem indretter en hyggestue med hestetema i dit hjem? Så kan du trække dig tilbage med en god kop kaffe eller te, når du har været ude at ride, og tænke videre på de mange glæder, du har sammen med din hest. Find nogle dejlige tæpper til stuen på Trendcarpet. Her er der et stort udvalg at browse igennem fra din pc, mobil eller tablet, så du kan nemt finde et tæppe, der passer ind i den stil, du gerne vil indrette din stue med hestetema på.

Der er masser af ting, du kan fornøje dig med med hestetema. Der er bøger om heste, hvor man blandt andet kan læse om udviklingen fra arbejdsdyr til hobbydyr – en udvikling, der for alvor tog fart efter 2. verdenskrig, da den amerikanske Marshall-hjælp medførte, at der kom traktorer på de fleste landbrug, og hesten dermed efterhånden havde udtjent sin rolle som trækdyr i landbruget, til transport og i andre sammenhænge. I stedet blev det hobbyridning, som blev tilværelsen for de fleste af de heste, der blev tilbage. Brug tid i din stue på at sætte dig ind i denne historie – den er spændende, som alt andet, der har med heste at gøre.

I stuen kan du også indrette dig med et tv og se flotte film med heste – både fiktion og dokumentarudsendelser.

bard