Hesteracer

Bliv klar til sæsonens ridestævner

Det er ved at være sæson for de store ridestævner, og hvad enten du er rytter eller blot tilskuer ved disse arrangementer, er der god grund til at få udseendet på plads. Så kan du enten gøre et godt indtryk som rytter, så du og din hest kan danne et fuldendt billede, eller du kan skille dig ud blandt publikum. Og det flotte udseende handler både om det rigtige tøj, det rigtige udstyr, hvis du er rytter, og det perfekte hår.

Vil du for eksempel gerne have et flottere hårpragt eller genopbygget et hår, der måske har set bedre dage, er der således en god anledning til at få det gjort nu, så du bliver klar til sæsonen. På hjemmesiden om hårtransplantation, https://nordichair.com/da/hartransplantation/, kan du finde information om de muligheder, der foreligger. På hjemmesiden https://nordichair.com/da/hartransplantation/ kan du blandt andet læse om den metode, som hårklinikken Nordic Hair anvender. Det er den såkaldte FUE-metode, hvor transplantationen efterlader et perfekt indtryk uden skel i håret eller andet, som man kunne se ved tidligere metoder. Med håret på plads vil du også have selvtilliden på plads til at komme i mål som rytter eller være det naturlige centrum som tilskuer til årets ridestævner.

Mange muligheder

Som rytter har du mange muligheder inden for ridning. Der findes flere populære hesteracer, som du kan vælge imellem, og det vigtige er, at du finder en type, som passer til dit eget sind og temperament. Det er ikke ligegyldigt, om man vælger at ride på islænderheste eller de mere fyrige araberheste. De skarpe fuldblodsheste stiller store krav til rytteren og de forhold, hvorunder de trænes og rides.

Hårtransplantation i dag er for både mænd og kvinder, men for mange tilskuere er der noget helt unikt og smukt over en hest i fuld galop med en kvindelig rytter i sadlen. Med en flot hårpragt udgør de to en smuk helhed, og det er en vigtig del af ridningens æstetetik i sig selv.

Hvor vil du deltage?

Hen over sommeren er der mange muligheder for deltage i ridestævner, både som rytter og som tilskuer. Galopbanerne i de større byer som København / Charlottenlund, Aarhus og Odense har løbende konkurrenceridninger, og enkeltstævner arrangeres over hele landet. For eksempel er der årlige hestestævner i den jyske by Herning og ved godset Vilhelmsborg lidt uden for Aarhus. Her er det etableret et stort hestecenter, der tiltrækker ryttere fra både ind- og udland.

Du skal således blot vælge, hvor du vil deltage eller være tilskuer – så åbner alle muligheder sig. Et hestestævne er ikke alene et træf for hesteglade folk, det er også et sted, hvor man nemt gør nye bekendtskaber, og her vil det bestemt også være en fordel, hvis du har fået hårpragten i orden og er tilfreds med dig selv.

bard